Waarom een beregeningssysteem? We kennen in Nederland steeds drogere zomers. Een optimale tuinberegening is daarom een must. Omdat de behoefte van uw tuin of park aan omstandigheden veranderlijk is, biedt een beregeningssysteem uitkomst.

GESCHIKT VOOR ELKE TUIN

Rissik Hoveniers BV heeft verschillende beregeningssystemen op maat. Enkele daarvan zijn vol automatische beregening voor uw tuin of park en stofbestrijding bij maneges en tennisbanen. Is het oppervlakte minder groot? Ook voor de kleinere tuinen hebben we een groot aanbod van verschillende sproeiers. Kortom, we hebben een compleet beregeningssysteem op maat voor elke locatie.

HAND- OF COMPUTERGESTUURDE BEREGENING

Een handgestuurde beregening is op basis van een afneembare buitenkraan. U bepaalt zelf wanneer u de sproeiers aanzet. Een computergestuurde beregening is meestal op basis van een geboorde bron. Dit wordt aangestuurd door magneetkleppen en is te bedienen per telefoon en / of een bedieningspaneel. Zo zorgt u ervoor dat uw stuk grond altijd genoeg water krijgt, zelfs als u op vakantie bent. Kortom, met een automatische tuinberegening weet u zeker dat uw tuin, paardenbak of tennisbaan altijd genoeg water krijgt.

PROFESSIONEEL AANLEGGEN

Het aanleggen van een professioneel en kwalitatief beregeningssysteem kan als een grote operatie aanvoelen, maar dat gevoel nemen wij graag weg. Met behulp van de juiste materialen en onze goede service bloeit uw tuin of park in volle glorie en bent u gegarandeerd van een stofvrije tennisbaan, bak of tuin.

Met onze jarenlange ervaring als premium hovenier, weten wij exact wat uw tuin nodig heeft voor het beste onderhoud. Wij stellen het systeem perfect af. Daardoor krijgen uw planten en bloemen de juiste hoeveelheid water. Om die reden krijgt uw tuin de best mogelijke aandacht én verspilt u geen water.

De aanleg van een beregeningssysteem op een bronwatervoorziening behoort ook tot onze diensten. Op die manier voorziet u uw tuin enkel van grondwater. Dit scheelt een hoop in de kosten!

ZELF AANLEGGEN? DAT KAN!

Uiteraard staan we u ook aan de zijlijn aan te moedigen wanneer u zelf het beregeningssysteem wil monteren. In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft voor de juiste aanleg van uw systeem. Wij bezorgen door heel Nederland.

Wilt u graag weten wat uw opties zijn? Wij adviseren u graag naar de mogelijkheden.