Boomverzorging

Rissik Hoveniers zorgt voor het kappen, snoeien en verwijderen van (grote) monumentale bomen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor efficiënte en veilige boomverzorging met gecertificeerde boomspecialisten.

Meer licht in de tuin

Verzorging van bomen is belangrijk om optimaal te kunnen genieten en om mogelijke schade te voorkomen. Door een boom op de juiste manier te snoeien, wordt hij oeroud en raakt hij niet beschadigd. Bovendien kunnen wij ook meer licht in uw tuin creëren wanneer wij slim snoeien. Kortom: een professioneel gesnoeide boom doet veel voor uw tuin. Wilt u naast boomonderhoud ook hulp bij het inrichten van de tuin? Wij helpen u graag met het tuinontwerp. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het onderhoud van de rest van uw tuin. Zo staat uw tuin er alle seizoenen prachtig bij!

Onze kundige boomspecialisten:

  • Snoeien bomen van alle soorten en omvang
  • Rooien volledige bomen en zorgen voor de afvoer van takken en bladeren
  • Ondersteunen u eventueel bij de aanvraag van een kapvergunning

Waarin onderscheiden wij ons:

  • Uitgebreide en vakkundige methodes om schade te voorkomen
  • Gecertificeerd en gekeurd klimmateriaal
  • Efficiënte en veilige middelen voor optimaal behoud van uw grond
  • Wij kunnen u tuin voorzien van professionele beregeningssystemen

Houdt u er rekening mee dat er binnen Het Gooi bij het kappen van bomen een kapvergunning aangevraagd moet worden. Daarom kunnen wij zonder vergunning helaas geen boom verwijderen. Deze regel geldt bij bomen met een stamdiameter boven de 30 centimeter. Omdat wij hier veel ervaring mee hebben, kunnen we u eventueel ondersteunen bij de aanvraag van zo’n vergunning. Voel u vrij om deze vraag bij ons neer te leggen.

U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u informatie wil over boomverzorging.