Heeft u een tuin van formaat, bent u graag van alle gemakken voorzien of werkt u graag mee aan een schonere wereld? Het is dan zeer zinvol om een eigen bronwatervoorziening aan te leggen middels een bronboring. Bovendien is een geboorde bron ook interessant bij stofbestrijding, de beregening van sportvelden, maneges, moestuinen of speelterreinen, tijdens het productieproces van bedrijven of het vullen van een vijver. Kortom: een bronboring is bijna voor elk stuk(je) grond geschikt.

Bronboring: kosten besparend én milieuvriendelijk

Met een bronboring door Rissik Hoveniers BV sproeit u uw eigendom met grondwater. Dit is niet alleen vriendelijk voor het milieu, u verdient de bronboring ook terug omdat u geen leidingwater meer hoeft te gebruiken. Niet alleen de aanleg van een beregeningssysteem op een bronwatervoorziening behoort ook tot onze diensten, maar ook de aanleg van een volledig nieuwe tuin. Kortom, bij RISSIK Hoveniers denken we graag mee over uw tuinontwerp en verzorgen we de aanleg. Tijdens het creëren van uw nieuwe tuin, kunnen we uw stuk grond altijd voorzien van een bronboring.

Geboorde bron

Wij faciliteren een bronwatervoorziening middels een geboorde bron. Het is per tuin afhankelijk hoe groot en diep de boring moet zijn. Een machinale bronboring geeft u de kans om grondwater te gebruiken dat zelfs 100 meter diep zit. Hoe diep wij kunnen gaan, hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de grondlagen van uw stuk grond.

Vergunning bronboring

Wanneer uw tuin boven een aantal kubieke meter komt, is het verplicht om een vergunning aan te vragen. De exacte regels hiervoor zijn per provincie verschillend. Wij kunnen u ondersteunen bij het aanvragen van een vergunning voor bronboringen. Daardoor heeft u weinig omkijken naar de aanleg.

Meer weten over onze bronboringen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.