Stelt u voor: u schaft een beregeningssysteem aan en hebt er verder geen omkijken meer naar. Dat klinkt prettig, toch? Wij zorgen ervoor dat die gedachte werkelijkheid wordt door middel van een onderhoudscontract. Mocht uw beregeningssysteem het niet meer doen, dan zorgt een ervaren monteur ervoor dat uw systeem het snel weer doet.  Kortom, Rissik Hoveniers BV neemt het werk graag uit uw handen.

Maar er is meer. Naast het repareren, zorgt u er met een contract ook voor dat uw nieuwe of bestaande beregeningssysteem onderhouden wordt. Wij starten bijvoorbeeld het beregeningssysteem in het voorjaar op en blazen het in het najaar weer af. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw systeem het hele jaar uitstekend functioneert, ook wanneer het vriest en u het systeem tijdelijk niet gebruikt. Daarnaast zal het systeem over het algemeen langer meegaan. Een win-win situatie dus!

Een onderhoudscontract bestaat uit:

  • het opstarten van het beregeningssysteem in het voorjaar ( in maart of april)
  • Eventuele storingen en of reparaties professioneel en snel uitvoeren
  • Winterklaar maken van uw systeem (in oktober of november)
  •  Proefdraaien van systeem

Meer weten over onze onderhoudscontracten en de bijbehorende tarieven? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over onze diensten. Wij kunnen u dan kosteloos en vrijblijvend adviseren. Bent u op zoek naar een compleet nieuwe tuin? Dan helpen we u graag.