Wie zijn wij?

RISSIK HOVENIERS BV is een professioneel en gedreven Hoveniersbedrijf gevestigd in het Gooi.

Van ’t Gooi tot het buitenland

Wij zijn gevestigd in het Gooi, maar verzorgen tuinen door heel Nederland. Woont u in het buitenland? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Vakbekwaam hoveniersbedrijf

Ziet u ‘door de bomen uw tuin niet meer’? Wij kunnen niet wachten om uw droomtuin te realiseren. Ons team bestaat inmiddels uit 12 hoveniers, die stuk voor stuk gepassioneerd zijn. Daarnaast is ons hoveniersbedrijf aangesloten bij de VHG, waardoor u er zeker van bent dat elk van ons zeer vakbekwaam is.

 

Professionele hoveniers van Hoveniersbedrijf Rissik Hoveniers

Brede kennis en expertise

De kennis en expertise is binnen ons bedrijf heel breed. U kunt daarbij denken aan de aanleg en onderhoud van beregeningssystemen. Daarnaast verzorgen wij het tuinonderhoud, voorzien we u van een tuinontwerp en zijn we gespecialiseerd in tuinaanleg, boomverzorging en bronboringen. Bovendien werken we met een eigen tuinarchitect. Door onze jarenlange ervaring is niks onmogelijk en zien wij elke tuin weer als een nieuwe uitdaging.

Toegankelijk hoveniersbedrijf

Omdat wij alle capaciteiten in eigen beheer hebben, heeft u één aanspreekpunt.
Daardoor zijn de lijntjes kort. Wij krijgen vaak terug dat wij toegankelijk zijn en altijd klaar staan om mee te denken met de klant.  

Neem direct contact op!