Uw tuin in volle bloei met Rissik Tuintechniek

Naast de realisatie van kwalitatieve tuinen namens Rissik Hoveniers, onderhouden we namens ons tweede bedrijf Rissik Tuintechniek uw tuin aan de hand van de nieuwste beregeningstechniek.

Uw tuin voorzien van de juiste hoeveelheden water, op een duurzame én uiteindelijk goedkopere manier

Het moge inmiddels duidelijk zijn: de aanleg en het onderhoud van tuinen is een passie van ons. Na jarenlange ervaring als hoveniers, hebben we daarom besloten om ons ook te specialiseren in tuintechniek. Ons bedrijf Rissik Tuintechniek richt zich op beregeningstechniek. Waarom? Omdat een tuin in bloei veel doet voor de uitstraling van u huis en stuk grond. U kunt uw tuin nog zo mooi bestraten en beplanten, als u tuin niet goed onderhouden wordt dan zal uw tuin de uitstraling verliezen (en u misschien wel uw woongenot).

Uw tuin voorzien van water kost veel tijd. Wij begrijpen het daarom maar al te goed dat u uw tuin graag moeiteloos voorziet van water. Het gesleep met slangen kost niet alleen tijd, maar is daarnaast ook nog eens ‘nattevingerwerk’. Het is namelijk lastig inschatten hoeveel water uw tuin precies nodig heeft. Daarom helpen wij u via Rissik Tuintechniek graag met de beregeningstechniek van uw tuin.

Via Rissik Tuintechniek faciliteren niet alleen bronboringen, de aanleg van beregeningssystemen en onderhoudscontracten, we bieden u via onze webshop ook de kans om zelf aan de slag te gaan. Zo vindt u daar onder andere sproeiers, pompen en besturingssystemen en meet- en regelapparatuur.

Wat bieden wij u met Rissik Tuintechniek?

Tuinberegening

Onze gekwalificeerde monteurs zijn bekend met alle beregeningssystemen. Daarom bent u bij ons gegarandeerd van de juiste onderhoud en aanleg wat betreft beregeningstechniek.

Webshop

Wij bezorgen uw webshopbestelling op elk gewenste locatie in Nederland. Woont of werkt u in het Gooi? Dan kunnen wij uw producten daar binnen 24 uur bezorgen.

Bronboringen

Heeft u een grote tuin, wilt u overal de waterdruk behouden, veel kosten besparen en milieuvriendelijk sproeien? Wij bieden bronboringen aan.

Onderhoudscontracten

Sluit bij ons een jaarcontract af en u bent verzekerd van een beregeningssysteem dat het hele jaar goed werkt en daarnaast langer meegaat.

24/7 service

Problemen met uw beregeningssysteem? Wij zijn met onze 24/7 service altijd en overal via WhatsApp of telefonie bereikbaar om uw probleem op te lossen.

Tot ziens bij u in de tuin!